Oglasna tabla

O autoru kursa

O autoru kursa

napisao/la Марија Милијев -
Broj odgovora: 0

Pozdrav dragi učenici i učenice.

Moje ime je Marija Milijev i autor sam ove onlajn učionice. Po zanimanju sam profesor engleskog jezika. Profesurom se bavim punih petnaest godina i trenutno radim kao profesor engleskog jezika u dve srednje škole u Beogradu. 

Zaljubljenik sam u informaciono-komunikacione tehnologije i pobornik upotrebe iste u nastavi i obrazovanju. U svojoj nastavničkoj praksi redovno se služim raznim digitalnim alatima i time upotpunjujem i osavremenjujem svoje časove. Učenicima se to dopada i časovi su zanimljiviji, uz dosta interakcije. Kao Mudl entuzijasta, trudim se da u nastavu inkorporiram sadržaje kreirane na ovoj platformi za onlajn i hibridnu nastavu, jer su vrlo zanimljivi i pružaju mogućnost za sticanje novih znanja, veština i kompetencija, kao i praktičnu primenu stečenih znanja.

Autor sam i školske Mudl e-učionice za engleski jezik za prvi razred, a kao član Tima za digitalizaciju nastave, između ostalog, držim obuke za kreiranje sadržaja i instrukcioni dizajn na Mudl platformi.

U svoje slobodno vreme bavim se pevanjem u horu, plivanjem, volim umetnost i putovanja. Veliki sam obožavalac muzike, te često odlazim na koncerte i muzičke festivale.