Tovább a fő tartalomhoz
МојаШкола
  • magyar ‎(hu)‎
    English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎ Srpski ‎(sr_lt)‎ Српски ‎(sr_cr)‎
  • Jelenleg vendégként van bejelentkezve (Belépés)

Хемија 4

  • Kezdőoldal
  • Kurzusok
  • Мудл
  • Превазилажење ДЈ
  • Средња школа
  • Хемија 4
  • 4. Хемијске реакције амино групе аминокиселина, бочних остатака и међусобне реакције амино и карбоксилне групе
  • Хемијске реакције аминокиселина

Хемијске реакције аминокиселина

Видео- лекција

%D0%A5%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%B5%20%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5%20%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%28%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8%20%D0%B4%D0%B5%D0%BE%29.mp4?d=640x480

A lecke 0%-át fejezte be.
0%
  • Хемија 4
  • Хемија
  • 1. Структура, номенклатура и подела аминокиселина
  • 2. Есенцијалне аминокиселине
  • 3. Хемијска својства аминокиселина: настајање ,,цвитер" јона, pI вредност и реакције карбоксилне групе аминокиселина
  • 4. Хемијске реакције амино групе аминокиселина, бочних остатака и међусобне реакције амино и карбоксилне групе
  • 5. Аминокиселине и њихов значај
  • 6. Својства пептидне везе и структура протеина
  • 7. Улоге протеина и њихова класификација
  • 8. Физичка и хемијска својства протеина
  • 9. Ензими: подела, својства и механизам њиховог деловања
  • 10. Утицај различитих фактора на активност ензима. Регулација активности ензима.
  • Kezdőoldal
  • Naptár
◄ Исходи часа
ВЕЖБЕ ЗА УНАПРЕЂИВАЊЕ ЗНАЊА ►
Jelenleg vendégként van bejelentkezve (Belépés)
ХДЈС4
  • magyar ‎(hu)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
    • Srpski ‎(sr_lt)‎
    • Српски ‎(sr_cr)‎
Adatmegőrzés összegzése
Töltse le a Moodle-t a mobiljára